Léto - čas jahod
Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Pátek 11.07. 2025
Dnes má svátek Olga
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Chytrá žena
Hlavní strana
/
Recepty
/ Zavařování
Sladkokyselé okurky
Vložil:
SRNA
Porcí:
8
Doba přípravy:
60 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
31
Použité suroviny receptu Sladkokyselé okurky:
Na dno 1 sklenice: kousek kopru | 3 kolečka mrkve | 2 plátky cibule | malý kousek křenu | 1 nové koření | 3 celé pepře | 1 hřebíček | půl bobkového listu | malý kousek skořice | půl kávové lžičky hořčičného semene | Nálev (asi na 8 sklenic): | 2 litry vody | 6 dl octa | 8 dkg soli | 15 dkg cukru | 25 tablet sacharinu
Postup přípravy receptu Sladkokyselé okurky:
Vodu zahřejeme asi na 80 stupňů Celsia (nevařit), přidáme sůl, cukr, sacharin a nakonec ocet. Roztok promícháme a teplým zalijeme okurky.
Na dno sklenice dáme koření, kopr, křen, mrkev a cibuli. Do sklenice urovnáme okurky a zalijeme nálevem. Sterilujeme při 80 stupních Celsia 20 minut.
Fotky receptu Sladkokyselé okurky:
Fotky vložil: piskotik,MichelePrg,epospa,tvackova1
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Sladkokyselé okurky
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Sladkokyselé okurky
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Marmeláda ze směsi ovoce
Česnekový ocet
Marmeládička z dýně
Pórek se zázvorem
Ostružinový džem s bezinkami
Nakládané papriky na česneku
Aromatická pomerančová šťáva
Meruňky v medu
Domácí neslaný kečup
Med z květů z černého bezu
Klementinky v brandy
Barevná přesnídávka
Houbová pomazánka Táňa
Jahodovo -citronová marmeláda
Jahodový džem s banánovou příchutí
Meruňková marmeláda s mrkví
Povidla z černého bezu s hruškami
Houbová pochoutka
Houbový salát se zeleninou
Švestková povidla se slivovicí
Aktuální soutěže
Vyhrajte cestovatelské tipy na léto Výlety za strašidly a Chorvatskem na kole.
Vyhrajte stavebnici Kvído Playstix od Albi pro upršené dny.
Soutěž o bavlněné plážové osušky FROTERY.
Soutěžte o balíčky repelentů ALPA.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!