Použité suroviny receptu Slané klobásové koláčky :
350 g hladké mouky
| 250 g margarínu
| 2 dcl kysané smetany
| 1 klobása
| tvrdý sýr podle chuti
| sůl
Postup přípravy receptu Slané klobásové koláčky :
Z mouky, margarínu a ze smetany vypracujeme těsto a necháme ho odstát. Těsto rozválíme na sílu 3 až 4 mm. Vykrajujeme kolečka, která potřeme rozšlehaným vejcem, osolíme a poklademe na suchý plech. Na každé těstíčko položíme kolečko klobásy a opět potřeme vejcem. Ze zbytků těsta vykrajujeme malé hvězdičky a klademe je do středu klobásy. Opět potřeme vejcem, posypeme strouhaným sýrem a upečeme v troubě.
Fotky receptu Slané klobásové koláčky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!