Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slané korbáče

fotka Slané korbáče
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Slané korbáče:

1.těsto:  | 300 g polohrubé mouky  | 20 g droždí  | 1 lžička krystalového cukru  | 1 lžička soli  | 100 ml mléka  | 1 vejce  | 2.těsto:  | 180 g hladké mouky  | 120 g Hery  | dle chuti: mák, kmín nebo sezam

Postup přípravy receptu Slané korbáče:

1. těsto - polohrubou mouku promícháme se solí, přidáme vejce a kvasek připravený z droždí, cukru a vlažného mléka. Vypracované těsto necháme asi 30 minut kynout.
2.těsto - hladkou mouku smícháme s tukem, dobře vypracujeme a uložíme na 30 minut do chladničky. První těsto rozválíme na tloušťku 1cm, druhé těsto roztlačíme rukou na velikost prvního, položíme ho na něj a složíme je do do čtverce. Ten rozválíme, pokrájíme na 2-centimetrové pásy, po dvou zlehka spletne a uložíme na plech. Vrch potřeme rozšlehanými vejci a posypeme mákem, kmínem, nebo sezamem.



Fotky receptu Slané korbáče:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slané korbáče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !