Použité suroviny receptu Koláč s tvarohem a brynzou:
500 g listového těsta
| 200 g brynzy
| 200 g tvrdého 45% sýra
| 500 g měkkého tvarohu
| 2 vrchovaté lžíce čerstvého nebo mraženého kopru
| bylinková sůl
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Koláč s tvarohem a brynzou:
Těsto rozdělíme napůl a každou půlku vyválíme na stejnou placku. Plech vyložíme pečícím papírem a položíme na něj jednu část těsta. Z brynzy, měkkého tvarohu, jemně nastrouhaného sýra, kopru a bylinkové soli umícháme hladkou hmotu a rovnoměrně ji rozetřeme na těsto. Přikryjeme druhou půlkou těsta, okraje dobře přitiskneme a povrch na několika místech propícháme kulatým párátkem. Koláč potřeme rozšlehaným vajíčkem a v troubě vyhřáté na 190 °C pečeme asi 40 minut.
Fotky receptu Koláč s tvarohem a brynzou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!