Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč s tvarohem a brynzou

fotka Koláč s tvarohem a brynzou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Koláč s tvarohem a brynzou:

500 g listového těsta  | 200 g brynzy  | 200 g tvrdého 45% sýra  | 500 g měkkého tvarohu  | 2 vrchovaté lžíce čerstvého nebo mraženého kopru  |  bylinková sůl  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Koláč s tvarohem a brynzou:

Těsto rozdělíme napůl a každou půlku vyválíme na stejnou placku. Plech vyložíme pečícím papírem a položíme na něj jednu část těsta. Z brynzy, měkkého tvarohu, jemně nastrouhaného sýra, kopru a bylinkové soli umícháme hladkou hmotu a rovnoměrně ji rozetřeme na těsto. Přikryjeme druhou půlkou těsta, okraje dobře přitiskneme a povrch na několika místech propícháme kulatým párátkem. Koláč potřeme rozšlehaným vajíčkem a v troubě vyhřáté na 190 °C pečeme asi 40 minut.


Fotky receptu Koláč s tvarohem a brynzou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s tvarohem a brynzou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !