Vložil: | Olča4 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 49 |
|
|
Použité suroviny receptu Masové kremrole:
1 ks listové těsto
| 2 lžičky olivového oleje
| 25 dkg mletého masa
| 5 lžic rajčatového protlaku
| 1 stroužek česneku
| bylinky, sůl, pepř
| sezamové semínko, žloutek
| petrželka na ozdobu
Postup přípravy receptu Masové kremrole:
Na oleji opečeme mleté maso, přidáme protlak, bylinky dle chuti, sůl, pepř. Promícháme a podusíme.
Těsto rozválíme a nakrájíme asi na 2cm široké pruhy. Namotáme na trubičky, potřeme žloutkem, posypeme sezamem a upečeme. Ještě teplé sundáme z trubiček a plníme masovou směsí, ozdobíme zelenou petrželkou.
Fotky receptu Masové kremrole:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!