Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný štrůdl mletým masem

fotka Plněný štrůdl mletým masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Plněný štrůdl mletým masem:

1 lískové těsto  | 1 cibule  | 2 papriky  | 2 polévkové lžíce oleje  | 400 g hovězího mlétého masa  | 1 vajíčko  | 1 čajová lžička soli  | špetka pepře  | 2 polévkové lžíce kečupu  | 150 g tvrdého sýru  | 1 bílek z vajíčka

Postup přípravy receptu Plněný štrůdl mletým masem:

Z těsta si uválíme jeden kvadrát, zhruba 30 x 30 cm. Cibuli a papriku si jemně nakrájíme na kostičky a necháme 10 min. v oleji. Necháme podusit. Mleté maso smícháme s vajíčkem, solí, pepřem a kečupem. Podušenou cibuli s paprikou vmícháme do masa. To vše naneseme na těsto a strouhaný sýr nanesem na maso. Pak těsto srolujeme, kraje těsta uzavřeme tak, aby se ven nic nedostalo a kraje pomažeme bílkem. Pečeme cca 10 min. při teplotě 220°C. Potom při teplotě 175°C, přibližně 25 min. Pak štrůdl necháme 10 min. stát, nakrájíme ho a necháme ještě 10 min. při teplotě 80°C péct v troubě.


Fotky receptu Plněný štrůdl mletým masem:

Plněný štrůdl mletým masem
Plněný štrůdl mletým masem
Plněný štrůdl mletým masem
Fotky vložil: Natural,Ježíšek 
Hodnocení receptu Plněný štrůdl mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !