Vložil: | Evík |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Slavnostní hrušková roláda:
500 g listového těsta
| 300 g kompotu – hrušky
| 50 g cukru
| 50 g rozinek
| 50 g fíků
| 50 g datlí
| 50 g loupaných mandlí
| 100 g rumu
Postup přípravy receptu Slavnostní hrušková roláda:
Hrušky nakrájejte, dochuťte cukrem a přidejte ovoce, které jste nechali přes noc naložené v rumu. Z listového těsta vyválejte plát silný asi 3 milimetry. Poklaďte jej náplní, posypte nasekanými mandlemi a stočte. Povrch potřete rozšlehaným vejcem. Pečte při teplotě 180 °C asi 35 minut. Po částečném vychladnutí pocukrujte.
Fotky receptu Slavnostní hrušková roláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!