Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovenské pagáče

fotka Slovenské pagáče
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Slovenské pagáče:

500 g hladké mouky  | 1 kostka cukru  | 50 g tuku  | 1 ks vejce  | 30 g droždí  | 250 ml mléka  | 10 g soli  | 500 g jemně mleté škvarky

Postup přípravy receptu Slovenské pagáče:

Zaděláme na těsto a necháme vykynout. Rozválíme ho na placku a potřeme škvarky. Těsto složíme v obou směrech na třetiny, znovu ho rozválíme, potřeme škvarky a stejné složíme. Znovu rozválíme a krájime na čtverečky, které skládáme na vymazaný plech. Potřeme vajíčkem. Necháme ještě trochu vykynout a pak pečeme dozlatova při 190-200 stupňu.


Fotky receptu Slovenské pagáče:

Slovenské pagáče
Slovenské pagáče
Slovenské pagáče
Slovenské pagáče
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Slovenské pagáče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky