Hrajte s námi SUDOKU online !
Býk - roční horoskop na rok 2025
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Pampeliškový med - nejoblíbenější recepty
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 18.05. 2025
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Ryby
Šmakoun s brokolicí a tuňákem v zakysané smetaně
Vložil:
Milenanov
Porcí:
3
Doba přípravy:
30 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
2
Použité suroviny receptu Šmakoun s brokolicí a tuňákem v zakysané smetaně:
225 g brokolice | 53 g taveného sýra light | 190 g zakysané smetany | 1 lžíce oleje | 160 g tuňáka v konzervě | 200 g šmakouna
Postup přípravy receptu Šmakoun s brokolicí a tuňákem v zakysané smetaně:
Na olej dát šmakouna s povařenou brokolicí, přidat tuňáka, sýr a zakysanou smetanu. Povařit a opepřit podle chuti.
Fotky receptu Šmakoun s brokolicí a tuňákem v zakysané smetaně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Šmakoun s brokolicí a tuňákem v zakysané
…
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Šmakoun s brokolicí a tuňákem v zakysané
…
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Kapr pečený na mandlích
Kapr s křenem na kari
Omeleta s náplní z krabího masa
Lososové filety grilované na špízu
Omeletka s krevetkami
Pikantní placičky z uzené ryby
Ohnivý Poseidon
Špagety se sledi
Losos v hořčicové polentě
Velikonoční kapr v sýrové omáčce
Pstruh pro labužníka
Pstruh po francouzském způsobu
Rybí závitky po vinařsku
Bramborové kari s rybou
Pstruh jako mandle
Filé s jogurtovým dresinkem s jablky
Mušle na bílém víně s pálivými papričkami
Kapr po záblačsku
Pečené filety z bílé tresky v rybím velouté s
…
Ragú z mořského jazyka
Aktuální soutěže
Soutěž o jarní novinky Když na horách svítá a Zápisník ženatého muže.
Vyhrajte krásné vonné oleje do pračky od rodinné firmy Bugala!
Soutěž o školní penály dle vlastního výběru značky Ulitaa.
Soutěž o Vitar Super beta-karoten pro zdravou pokožku.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles