Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažená jablka se zmrzlinou

fotka Smažená jablka se zmrzlinou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Smažená jablka se zmrzlinou:

2 ks jablko  | 2 lžíce citronová šťáva  | 1 lžička skořice  | 300 g vanilková zmrzlina  | těstíčko:  | 1 lžička olej  | 1 lžička cukr  | 60 ml mléko  |  125 g hladká mouka  | 1 ks vejce  | 1 špetka sůl

Postup přípravy receptu Smažená jablka se zmrzlinou:

Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Vmícháme mléko, sůl a olej. Mouku promícháme s práškem do pečiva a vmícháme do těstíčka. Necháme několik minut odležet.

Mezitím oloupeme větší jablka a loupáčkem opatrně vypíchneme jádřinec. Jablka pak nakrájíme na plátky asi 1 cm tlusté a rychle pokapeme citronem.

Na široké pánvi zahřejeme dostatečné množství oleje. Kroužky jablek postupně namáčíme v těstíčku a vkládáme do horkého oleje. Z obou stran je smažíme dozlatova.

Smažená jablka necháme okapat na ubrousku. Posypeme moučkovým cukrem, přidáme zmrzlinu, kterou posypeme skořicí. Smažená jablka se zmrzlinou ihned podáváme.



Fotky receptu Smažená jablka se zmrzlinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažená jablka se zmrzlinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !