Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažená obalovaná jablíčka

fotka Smažená obalovaná jablíčka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Smažená obalovaná jablíčka:

75 g cukru  | 4 ks jablka  | 125 g hladké mouky  | 1 ks prášek do pečiva  | 2 ks žloutky  | 2 ks ušlehané bílky  | 1 lžice oleje  |  pivo  |  skořicový cukr  |  skořice  | špetka soli

Postup přípravy receptu Smažená obalovaná jablíčka:

Oloupaná, vykrájená a nakrájená jablka (tvar si můžete zvolit sami) obalíme skořicovým cukrem s několika kapkami rumu a necháme hodinku odležet. Mezitím vytvoříme speciální hmotu z hladké mouky, prášku do pečiva, špetky soli, žloutku a oleje. Tuto hmotu utřeme za pomalého přidávání piva a sněhu z bílků. Ve vzniklém těstě namáčíme odleželé plátky jablek a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova z obou stran. Před podáváním posypeme smažená obalovaná jablíčka skořicovým cukrem, podáváme horké.


Fotky receptu Smažená obalovaná jablíčka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažená obalovaná jablíčka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !