Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažená telecí játra s česnekem

fotka Smažená telecí játra s česnekem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Smažená telecí játra s česnekem :

400 g telecích jater  | 2 stroužky česneku  |  mletý pepř  |  sůl  | 2 vejce  |  strouhanka  |  olej nebo tuk  | plátky citrónu

Postup přípravy receptu Smažená telecí játra s česnekem :

Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme, prolisujeme a potřeme s ním důkladně plátky jater. Ty dále osolíme a opepříme. Takto nachystaná játra obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a v rozpáleném tuku nebo oleji je pomalu usmažíme z obou stran dozlatova, celkem asi 30 minut. Hotová játra dáme na talíř, ozdobíme plátkem citrónu a podáváme s opékanými bramborami.


Fotky receptu Smažená telecí játra s česnekem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažená telecí játra s česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Šperky