Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Smažené tvarohové preclíky

fotka Smažené tvarohové preclíky
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Smažené tvarohové preclíky :

250 g hladké mouky  | 250 ml mléka  | 30 g droždí  | 4 žloutky  | 10 g práškového cukru  | 20 g másla  |  sůl  | 100 g tvarohu  | 250 g hladké mouky  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Smažené tvarohové preclíky :

Z 50 g mouky, vlažného mléka a droždí připravíme kvásek, který necháme vykynout. Do vykynutého kvásku přidáme žloutky, cukr, vlahé máslo, sůl, tvaroh a dalších 200 g mouky. Vypracujeme tuhé těsto a necháme je na teplém místě vykynout. Na moukou vysypaný vál vyklopíme těsto, rozdělíme na dílky, vyválíme a stočíme preclíky. Necháme chvilku vykynout a v rozpáleném tuku usmažíme. Ještě teplé sypeme práškovým cukrem.


Fotky receptu Smažené tvarohové preclíky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažené tvarohové preclíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !