Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Smažený celer se studenou omáčkou

fotka Smažený celer se studenou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 56

Použité suroviny receptu Smažený celer se studenou omáčkou:

8 plátků celeru  | 2 vejce  | 100 ml oleje na smažení  | trochu strouhanky a hladké mouky na obalení  | špetka soli  |  Omáčka:  | 1 majonéza  | 1 lžička hladké hořčice  | 2 stroužky česneku  | trochu bílého vína  | 1 sladkokyselá okurka  | hrstka zelených bylinek jako pažitky, petrželky..

Postup přípravy receptu Smažený celer se studenou omáčkou:

Očištěný celer nakrájíme na centimetr silná kolečka a ovaříme v osolené vodě. Okapaná kolečka osolíme, poprášíme moukou, namáčíme v rozšlehaném vejci, obalíme ve strouhance a dozlatova osmažíme na oleji. Teplé poléváme omáčkou. Podáváme s bramborami.

Omáčka: Do majonézy vmícháme hořčici, drobně nakrájenou okurku, jemně nakrájený česnek a oprané nasekané natě. Promícháme a vínem ředíme na hustotu omáčky.


Fotky receptu Smažený celer se studenou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený celer se studenou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !