Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem

fotka Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem:

1/2 kg vepř. vařeného jazyka  | 200 g uzeného sýra  | 1/3 l piva  | 3 vejce  | 1 kg špenátových listů  |  olej  | 2 cibulky  | 2 str. česneku  | 1 lžička zázvoru  |  hl. mouka na obalení  | 100 g polehr. mouky  | 1 kostka bujónu  |  sůl

Postup přípravy receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem:

Uařený jazyk nakrájíme podélně na plátky silné cca 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce. Namáčíme je do hustého těsta připraveného z piva, sýra, zázvoru, vajec, soli a polohrubé mouky a v horkém oleji zvolna usmažíme dozlatova.
Na pánvičce dozlatova osmažíme nakrájenou cibulku, na tenké plátky pokrájený česnek a rozpustíme kostku bujónu.
Čerstvé špenátové listy spaříme, ihned je dáme zchladit do studené vody a smícháme je s orestovanou mladou cibulkou a česnekovými plátky.


Fotky receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Smažený vepřový jazyk v těstíčku se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !