1 listové těsto
| 500 g kysaného zelí
| 500 g měkkého salámu nakrájeného na kolečka
| 200 g eidamu
| kečup
| grilovací koření
Postup přípravy receptu Šnečci se zelím:
Listové těsto si rozválíme na 2 placky zhruba obdélníkového tvaru. Potřeme je kečupem (lze i rajčatovým protlakem) a poklademe nahusto kolečky salámu.
Na salám dáme okapané zelí tak bay se rozprostřelo po celé ploše. Posypeme grilovacím kořením a zamotáme jako těsnou roládu.
Nakrájíme na asi 0,5 - 1 cm široké kolečka, která klademe na pečící papír. Pečeme při 180° asi 15 min. Poté posypeme povrch strouhaným sýrem a ještě dopečeme cca 5 min.
Výborné jsou teplé, ale i studené zmizí velmi rychle :-)
Fotky receptu Šnečci se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!