Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sněhové noky v krému

fotka Sněhové noky v krému
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Sněhové noky v krému:

3 vejce  | 3/4 l mléka  | 1 vanilkový cukr  | 190 g pískového cukru  | 10 g pudinkového prášku  |  strouhaná čokoláda

Postup přípravy receptu Sněhové noky v krému:

Žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr a 70 g pískového cukru rozmícháme v trošce studeného mléka, ostatní mléko svaříme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, po částech přidáme 120 g pískového cukru a šleháme, až je sníh hodně tuhý. Ze sněhové hmoty vykrajujeme lžící noky a vkládáme je do horkého mléka, které udržujeme na mírném ohni, nesmí se však vařit. Po dvou minutách noky obrátíme a necháme je v horkém mléce další 2 minuty. Uvařené noky vyjmeme na cedník a necháme je okapat. Do horkého mléka vmícháme žloutky rozmíchané s pudinkovým práškem v mléce a dobře povaříme. Krém necháme prochladnout, rozlijeme do misek, přidáme noky a ozdobíme strouhanou čokoládou. Podáváme teplé nebo studené.


Fotky receptu Sněhové noky v krému:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sněhové noky v krému
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !