Postup přípravy receptu Sněhové noky v krému:
Žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr a 70 g pískového cukru rozmícháme v trošce studeného mléka, ostatní mléko svaříme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, po částech přidáme 120 g pískového cukru a šleháme, až je sníh hodně tuhý. Ze sněhové hmoty vykrajujeme lžící noky a vkládáme je do horkého mléka, které udržujeme na mírném ohni, nesmí se však vařit. Po dvou minutách noky obrátíme a necháme je v horkém mléce další 2 minuty. Uvařené noky vyjmeme na cedník a necháme je okapat. Do horkého mléka vmícháme žloutky rozmíchané s pudinkovým práškem v mléce a dobře povaříme. Krém necháme prochladnout, rozlijeme do misek, přidáme noky a ozdobíme strouhanou čokoládou. Podáváme teplé nebo studené.