Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.03. 2025
Dnes má svátek Kazimir
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špaldová pizza s olivami

fotka Špaldová pizza s olivami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špaldová pizza s olivami:

150 g tvarohu  | 2 vejce  | 4 lžíce oleje  | 30 g droždí  | 4 lžíce vlažného mléka  | 300 g hrubé špaldové mouky  | 500 g rajčat  |  tenké plátky másla  | 3 papriky  |  tymián, dobromysl, olivy  | 300 g strouhaného sýra  | 150 g šunky nebo žampionů

Postup přípravy receptu Špaldová pizza s olivami:

Do vlažného mléka rozpustíme droždí. Tvaroh, vejce a olej hladce umícháme, přidáme droždí a mouku. Těsto dobře vypracujeme, rozdělíme na 3 části, uděláme bochníčky a necháme odpočívat 1 hodinu. Každý z bochníčků vyválíme na tlouštku 0,5 cm (těsto hodně nakyne), povrch propícháme vidličkou, potřeme tenčí vrstvou kečupu, poklademe kolečky rajčat, plátky paprik, tenkými plátky másla nebo pokapeme olejem, posypeme tymiánem, dobromyslí, mužeme kombinovat i se žampiony nebo šunkou a zasypeme silnou vrstvou sýra. Na vrch poklademe celé nebo nakrájené vypeckované olivy. Pečeme 20-25 minut při teplotě 220°C.


Fotky receptu Špaldová pizza s olivami:

Špaldová pizza s olivami
Špaldová pizza s olivami
Fotky vložil: Maartinka 
Hodnocení receptu Špaldová pizza s olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !