Použité suroviny receptu Španělská směs uzených ryb:
150 g uzené makrely
| 150 g uzeného tuňáka
| 150 g kamenáče
| 150 g uzeného lososa
| vinný ocet
| 100 g oleje
| 5 plněných oliv
| 5 černých oliv
| 100 g sterilovaných cibulek
| kari koření
| cukr
| pepř
Postup přípravy receptu Španělská směs uzených ryb:
Všechny druhy ryb zbavíme kůže, kostí a nakrájíme je na kousky. Vše vložíme do mísy, přidáme cibulky a na plátky nakrájené olivy. Na oleji zlehka osmahneme kari koření, zastříkneme octem, přidáme sůl a malé množství cukru. Zchladlou marinádu nalijeme na směs ryb a zeleniny, zlehka zamícháme a necháme 24 hodin uležet. Podáváme dobře vychlazené s chlebem nebo pečivem.
Fotky receptu Španělská směs uzených ryb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!