Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Spišské pirohy se slaninou

fotka Spišské pirohy se slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Spišské pirohy se slaninou:

400g hladké mouky  | 1 vejce  |  špetka soli  | 100g brynzy  | 400g brambor  |  pepř, sůl  |  petržel  |  cibule  | 100g uzené slaniny

Postup přípravy receptu Spišské pirohy se slaninou:

Z mouky, vejce, vody a soli vypracujeme těsto, které vyválíme a nakrájíme na tak velké čtverce, aby na jednu porci vyšli tři pirohy.

Náplň: uvařené brambory prolisujeme, přidáme brynzu, koření, sůl, nadrobno posekanou petrželovou nať.

Čtverce plníme a překládáme do trojúhelníků. Uvařené pirohy můžeme hned podávat polité omastkem s cibulkou nebo je necháme vychladnout a uložíme do ledničky. Podle potřeby je opečeme z obou stran a podáváme stejným způsobem jako čerstvé. Náš tip:Výborné jsou opečené na másle.



Fotky receptu Spišské pirohy se slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Spišské pirohy se slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !