Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.01. 2025
Dnes má svátek Ctirad
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špíz se šalvějí, olivami a špekem

fotka Špíz se šalvějí, olivami a špekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Špíz se šalvějí, olivami a špekem:

600 g telecího masa  | 1 lžíce tymiánu  | 1 lžíce rozmarýnu  | dle chuti: sůl  | 1/2 lžíce nahrubo namletého pepře  | 2 lžičky vinného octa  | 6 lžiček olivového oleje  | 150 g slaniny  | 16 lístků šalvěje  | 6 zelených a 6 černých oliv bez pecky

Postup přípravy receptu Špíz se šalvějí, olivami a špekem:

Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme plátky asi 2 cm široké. Poté rozkrájíme na části a rukou naklepeme. Připravíme si marinádu - smícháme tymián, rozmarýn, sůl, pepř, ocet a olivový olej. Maso dáme do mísy, přelijeme marinádou a necháme asi 1 hodinu uležet. Slaninu nakrájíme asi na 2,5 cm široké plátky. Na čtyři dlouhé grilovací špejle napichujeme v libovolném pořadí kousky masa, slaniny, lístky šalvěje a olivy. Špízy dáme na rošt a pečeme na střední výkon asi 10 minut. Během grilování špízy několikrát otočíme.


Fotky receptu Špíz se šalvějí, olivami a špekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz se šalvějí, olivami a špekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !