Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špízy Petra Voka

fotka Špízy Petra Voka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Špízy Petra Voka:

400 - 600 g masa sladkovodních ryb (candát, sumec, kapr, tolstolobik apod.)  | špetka soli  | 1 lžička směsi sušených bylinek  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce oleje  | 150 g červených a zelených paprik  | na potření alobalu olej  | trochu pažitky

Postup přípravy receptu Špízy Petra Voka:

Kůže a kostí zbavené maso nakrájíme na kousky, vložíme do mísy, osolíme, přidáme bylinky, prolisovaný česnek a olej. Marinujeme 2-3 hodiny. Na špízové jehly nebo špejle střídavě napichujeme rybí maso a kousky papriky. Položíme na alobal potřený olejem a na spodní mřížce rozehřátého grilu za občasného potírání zbylou marinádou grilujeme ze všech stran. Nakonec potrce posypeme bohatě pažitkou.


Fotky receptu Špízy Petra Voka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špízy Petra Voka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !