Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.10. 2024
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Srbské rizoto

fotka Srbské rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Srbské rizoto:

300 g vepřového plecka  | 250 g rýže  |  sůl  | 30 g slaniny  | 2 lžíce oleje  | 1/2 lžičky sladké papriky  | 1 ks cibule  | 4 lžíce kečupu  | 4 lžíce strouhaného sýra  | 2 lžíce sekané petrželky

Postup přípravy receptu Srbské rizoto:

Na rozehřáté slanině zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, osolíme a opečeme po všech stranách. Maso zaprášíme paprikou, zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme spařenou rýži, dobře promícháme, osolíme, dolijeme horkou vodou tak, aby tekutina přesahovala dva prsty nad rýži a pod pokličkou dusíme v troubě doměkka. Na talířích poléváme rizoto kečupem, sypeme sýrem a petrželkou.


Fotky receptu Srbské rizoto:

Srbské rizoto
Srbské rizoto
Fotky vložil: Dadulina,alenab 
Hodnocení receptu Srbské rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !