Použité suroviny receptu Srdíčka z listového těsta:
1 listové těsto
| podle chuti a potřeby: rajčata
| parmezán
| pórek
| bílý pepř
Postup přípravy receptu Srdíčka z listového těsta:
Listové těsto rozdělíme na 2 části a vyválíme 2 pláty. Smícháme nakrájená rajčata, dušený pórek, bylinkový sýr a parmezán a vytvoříme kompaktní hmotu. Na jeden plát listového těsta naneseme kopečky nádivky, v dostatečném rozestupu od sebe. Okraje těsta a volná místa mezi nádivkou navlhčíme. Přikryjeme druhým plátem. Těsto kolem náplně zmáčkneme a vykrajovátkem (nebo nožem podle šablony) vyřízneme srdíčka. V každém propíchneme otvor. Pečeme asi 20 minut při teplotě 230 °C.
Fotky receptu Srdíčka z listového těsta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!