Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí filé na víně

fotka Srnčí filé na víně
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Srnčí filé na víně:

600 g srnčího masa  | 80 g mrkve, celeru, petržele, cibule  | 50 ml rostlinného oleje  | 1 lžíce hladké mouky  | 150 ml bílého vína  |  pepř, tymián, nové koření, sůl

Postup přípravy receptu Srnčí filé na víně:

Srnčí plátky naložíme do nálevu z kořenové zeleniny a oleje a necháme jeden den v klidu. Připravíme zeleninový základ, zalijeme zvěřinovým vývarem. Pak vložíme opečené plátky masa, přidáme koření a dusíme do měkka, plátky vyjmeme a šťávu zahustíme jíškou a po krátkém vaření dochutíme bílým vínem.


Fotky receptu Srnčí filé na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí filé na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kroj