Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Srnčí filé na víně:
600 g srnčího masa
| 80 g mrkve, celeru, petržele, cibule
| 50 ml rostlinného oleje
| 1 lžíce hladké mouky
| 150 ml bílého vína
| pepř, tymián, nové koření, sůl
Postup přípravy receptu Srnčí filé na víně:
Srnčí plátky naložíme do nálevu z kořenové zeleniny a oleje a necháme jeden den v klidu. Připravíme zeleninový základ, zalijeme zvěřinovým vývarem. Pak vložíme opečené plátky masa, přidáme koření a dusíme do měkka, plátky vyjmeme a šťávu zahustíme jíškou a po krátkém vaření dochutíme bílým vínem.
Fotky receptu Srnčí filé na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!