Použité suroviny receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob:
600 g srnčího masa
| 1 cibule
| 1/2 lžíce hladké mouky
| 5 g koření (pepř, jalovec, tymián)
| Gratinovací směs:
| 200 g žampiónů
| 200 g sterilované kapie
| 80 g eidamu
| 80 g šunky
| 2 bílky
Postup přípravy receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob:
Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme a upečeme. Poté maso vyjmeme a osmahneme do zlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mouku, opražíme,zalijeme zvěřinovým vývarem a do vzniklé šťávy přidáme maso a ochutíme jalovcem a tymiánem. Maso krátce podusíme a zalijeme přeceděnou šťávou. Připravíme si gratinovací směs, poklademe na plátky srnčího a zapečeme v rozehřáté troubě.
Fotky receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!