Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.06. 2025
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí medailonky na himalájský způsob

fotka Srnčí medailonky na himalájský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob:

600 g srnčího masa  | 1 cibule  | 1/2 lžíce hladké mouky  | 5 g koření (pepř, jalovec, tymián)  | Gratinovací směs:  | 200 g žampiónů  | 200 g sterilované kapie  | 80 g eidamu  | 80 g šunky  | 2 bílky

Postup přípravy receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob:

Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, opepříme a upečeme. Poté maso vyjmeme a osmahneme do zlatova nadrobno nakrájenou cibulku. Přidáme mouku, opražíme,zalijeme zvěřinovým vývarem a do vzniklé šťávy přidáme maso a ochutíme jalovcem a tymiánem. Maso krátce podusíme a zalijeme přeceděnou šťávou. Připravíme si gratinovací směs, poklademe na plátky srnčího a zapečeme v rozehřáté troubě.


Fotky receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí medailonky na himalájský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles