Použité suroviny receptu Srnčí na mandlích a tymiánu:
600 g srnčího masa
| 1 pórek
| 1 hrst nasekaných mandlí
| dle potřeby: olej
| dle chuti: bílý pepř a sůl
| 1 lžička tymiánu
| 1 smetana (nespotřebuje se celá)
Postup přípravy receptu Srnčí na mandlích a tymiánu:
Srnčí nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Zakapeme olejem a necháme přes noc uležet. Potom maso osmahneme na oleji, po chvilce přidáme na kolečka nakrájený pórek a mandle. Až je vše hotové zalijeme smetanou, kterou necháme trochu vypařit, aby vznikla tak trochu omáčka. Klidně ji tam dávám dost.
Fotky receptu Srnčí na mandlích a tymiánu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!