MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí překládaná pečínka

fotka Srnčí překládaná pečínka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Srnčí překládaná pečínka:

800 g srnčího stehna  |  sůl  |  pepř  | 150 g kořenové zeleniny  | 2 cibule  | 120 g anglické slaniny  | 150 g žampiónů  | 120 g másla  | 2 dl vína  |  vývar

Postup přípravy receptu Srnčí překládaná pečínka:

Maso umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepáme, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka a slaninu na tenké plátky. Větší pánev potřeme máslem a vložíme do ní část rízků. Přeložíme je plátky slaniny, posypeme zeleninou, nakrájenými žampióny, máslem a přikryjeme druhou polovinou masa. Přikryjeme a dusíme. Když se šťáva odpaří, přilijeme víno a vývar a pomalu dusíme v troubě.
Podáváme s hranolečky a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Srnčí překládaná pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí překládaná pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !