Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí závitky

fotka Srnčí závitky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Srnčí závitky:

4 ks řízků ze srnčí kýty  | 40 g anglické slaniny  | 1 ks natvrdo uvařeného vejce  | 2 lžíce oleje  | 60 g klobásy  | 30 g másla  | 1 dl smetany  | 40 g hladké mouky  | 1/2 dl červeného vína  | 1 cibule  | podle potřeby: mletý bílý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Srnčí závitky:

Odblaněné řízky rozklepeme do šířky, osolíme, opepříme. Poklademe na ně na proužky nakrájenou klobásu, čtvrtky vařených vajec, plátky slaniny a stočíme v závitky. Vše upevníme provázkem, který kolem závitků obmotáme, nebo jehlami na závitky. Na rozehřátém oleji osmažíme dorůžova drobně nakrájenou cibulku, přidáme závitky, vše podlijeme horkou vodou a dusíme asi 40 minut doměkka. Po uplynutím doby přidáme mouku a šťávu i se závitky zahustíme. Dusíme dalších 5 minut. Po chvíli přidáme víno, smetanu a omáčku ještě dosolíme. Povaříme dalších 10 minut. Podáváme s dušenou rýží a brusinkovým kompotem.


Fotky receptu Srnčí závitky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí závitky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !