Použité suroviny receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem:
4 steaky z halibuta, bez kostí ale s kůží, 1
| 2 lžíce extra virgin olivového oleje
| sůl a pepř
| dílky citrónu k servírování
| Na máslo:
| 4 lžíce nesoleného másla
| 1 lžíce usekaných čerstvých lístků taragonu
| 2 lžíce jemně pokrájené zelané cibulky (bílá i zelená část)
| 2 lžičky limetkové šťávy
| 1/8 lžičky soli
| špetka pepře
Postup přípravy receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem:
Steaky potřete olejem, posolte a popepřete. Grilujte na středně silném ohni. 7-8 minut s jedním otočením, až jsou stejnoměrně a dobře až do středu propečené. Ihned servírujte s dílky citrónu.
Měkké máslo utřete vidličkou do pěny, vmíchejte ostatní ingredience vytvarujte 3 - 3,5 cm silný váleček, ten zabalte do folie a dejte vychladit. Podávejte plátky na rybě.
Fotky receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!