Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem

fotka Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem:

4 steaky z halibuta, bez kostí ale s kůží, 1  | 2 lžíce extra virgin olivového oleje  |  sůl a pepř  |  dílky citrónu k servírování  | Na máslo:  | 4 lžíce nesoleného másla  | 1 lžíce usekaných čerstvých lístků taragonu  | 2 lžíce jemně pokrájené zelané cibulky (bílá i zelená část)  | 2 lžičky limetkové šťávy  | 1/8 lžičky soli  |  špetka pepře

Postup přípravy receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem:

Steaky potřete olejem, posolte a popepřete. Grilujte na středně silném ohni. 7-8 minut s jedním otočením, až jsou stejnoměrně a dobře až do středu propečené. Ihned servírujte s dílky citrónu.
Měkké máslo utřete vidličkou do pěny, vmíchejte ostatní ingredience vytvarujte 3 - 3,5 cm silný váleček, ten zabalte do folie a dejte vychladit. Podávejte plátky na rybě.





Fotky receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Steak z halibuta s taragon-limetkovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !