Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štěrboholský sekaný řízek

fotka Štěrboholský sekaný řízek
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Štěrboholský sekaný řízek :

1 Kg mletého masa  | 2 vejce  |  uzená kýta nebo jiné uzené maso  | 200 g eidamu  | 200 g strouhanky  | 1 velká cibule  | 1/2 větší paličky česneku  |  koření směs mleté maso (Vitana)  |  majoránka - poměry lze měnit dle aktuální chuti kuchaře

Postup přípravy receptu Štěrboholský sekaný řízek :

Uzené pokrájíme na kostičky, nastrouháme cibuli a sýr, prolisujeme česnek. Vše dáváme do větší misky, přidáme mleté maso, nasypeme celý sáček koření, majoránku dle chuti. Připravíme 2 šišky, které vložíme do pekáče, podlejeme vodou a pečeme cca 40-45 minut za obačasného přelévání vzniklou šťávou.


Fotky receptu Štěrboholský sekaný řízek :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štěrboholský sekaný řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !