Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sterilace vepřového guláše

fotka Sterilace vepřového guláše
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Sterilace vepřového guláše:

600 g vepřové kýty  | 6 ks nového koření  | 4 ks bobkového listu  | 2 ks cibule  | 1,5 l vody  | 2 lžíce červené papriky  | 1 lžíce mletého pepře  | 2 lžíce hladké mouky  | dle potřeby: tuku nebo oleje  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Sterilace vepřového guláše:

Maso na guláš nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájenou na plátky orestujeme na troše tuku dozlatova. Přidáme maso a zprudka ho opečeme. Přilijeme vodu (maso musí být potopeno), mírně osolíme a přidáme pepř, bobkový list, nové koření a papriku. Jakmile je maso poloměkké, zaprášíme maso trochou hladké mouky, nebo vyjmeme maso do předehřátých sklenic, které necháme v teplé vodě stát. Do šťávy přidáme jíšku, necháme povařit a přecezenou omáčku na maso nalijeme. Sterilujeme 1 hodinu při teplotě 100 °C. Druhý den sterilujeme další 1 hodinu.



Fotky receptu Sterilace vepřového guláše:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sterilace vepřového guláše
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !