Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štika pečená se slaninou a smetanou

fotka Štika pečená se slaninou a smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Štika pečená se slaninou a smetanou:

1 štika  | 200 g slaniny  | dle potřeby: hladká mouka  | dle chuti: sladká nebo pálivá paprika  | dle chuti: sůl  | 3 nového koření  | 6 ks celého pepře  | 1 citronu  | 1 cibule na kolečka  | 1/4 l smetany  | dle chuti: sádlo na pečení

Postup přípravy receptu Štika pečená se slaninou a smetanou:

Štiku očistíme, vykucháme a nakrájíme na porce. Ty osolíme a obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou. Na pánvičce na sádle porce osmažíme z obou stran. Porce naskládáme do zapékací mísy, na rybu položíme plátky slaniny, kolečka cibule, na kolečka nakrájený citron a koření. Dáme do předehřáté trouby na 200 st. a pečeme cca 25 minut. Pak zalejeme smetanou a zakryté zapečeme ještě cca 10 minut. Podáváme s pečenými brambory.


Fotky receptu Štika pečená se slaninou a smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika pečená se slaninou a smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !