Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 11.09. 2025
Dnes má svátek Denisa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Štika z vývaru

fotka Štika z vývaru
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Štika z vývaru:

1 kg štiky  | 5 lžic vinného octa  | 1 cibule  | 1 stonek celeru  | půl svazku kopru  | 1 bobkový list  | 1 lžička hořčičných semínek  |  špetka bílého pepře  |  špetka soli  | 100 g másla  | 1 lžíčka citronové šťávy  | 2 lžíce nasekané zelené petrželové natě  | 1/2 citrónu  | 1 svazek zelené petrželky

Postup přípravy receptu Štika z vývaru:

Štiku důkladně omyjeme. Do 3 litrů vody nalijeme ocet a uvedeme do varu. Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme, celer nakrájíme a s koprem, cibulí, bobkovým listem, hořčičnými semínky, pepřem a solí vložíme do vařící vody a pod pokličkou asi 15 minut vaříme. Štiku vkládáme do vroucí vody vcelku a paříme (nevaříme) 40-45 minut. Máslo rozehřejeme a smícháme s citrónovou šťávou a petrželovou natí. Rybu dáme na nahřátý tác, pokapeme rozpuštěným máslem, zbylé máslo podáváme zvlášť. Citrón nakrájíme na plátky, štiku ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou a citrónem.


Fotky receptu Štika z vývaru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štika z vývaru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !