Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťouchané brambory po amsterdamsku

fotka Šťouchané brambory po amsterdamsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Šťouchané brambory po amsterdamsku:

dle chuti: pepř mletý a sůl  | 6 lžic cibulky nakládané  | dle chuti: ocet  | 8 ks párky malé  | 1 l mléko  | 75 g slanina  | 2 ks okurky sterilované  | 60 g máslo  | 600 g kapusta kadeřavá  | 1 kg brambory

Postup přípravy receptu Šťouchané brambory po amsterdamsku:

V hrnci v osolené vodě povařte asi 25-30 minut brambory a kapustu. V pánvičce orestujte na polovině másla plátky špeku/slaniny asi 2 minuty. Poté orestované plátky slaniny vyndejte a ve zbylém omastku pozvolna osmažte po obou stranách jemné párky. Cibulky rozkrájejte na čtvrtky a okurky na jemné plátky. Ohřejte mléko. Brambory rozšťouchejte s kapustou a promíchejte se zbytkem másla, troškou octa a teplým mlékem. Přidejte cibulky a okurky a dochuťte solí a pepřem. Na závěr vmíchejte jemné párky, orestovaný špek/slaninu a maso.



Fotky receptu Šťouchané brambory po amsterdamsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťouchané brambory po amsterdamsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !