Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stříkané pečivo s čepicí

fotka Stříkané pečivo s čepicí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Stříkané pečivo s čepicí:

300 g másla (Hery)  | 200 g moučkového cukru  | 125 g škrobové moučky  | 350 ml kokosového mléka  | špetka soli  |  dřeň z 1/2 vanilkového lusku  | 500 g hladké mouky  | 100 g bílé čokolády  |  strouhaný kokos

Postup přípravy receptu Stříkané pečivo s čepicí:

Troubu vyhřejeme na 180 °C a plech vyložíme pečicím papírem. Máslo s cukrem utřeme do pěny. Vmícháme škrobovou moučku a kokosové mléko, sůl, vanilkovou dřeň a nakonec po částech prosátou mouku.
Na cukrářský sácet nasadíme tvořítko s hvězdicovým otvorem a sáček okamžitě naplníme těstem. V dostatečných odstupech stříkáme na plech přibližně 8 cm dlouhé proužky. Pečeme na prostřední příčce trouby zhruba 10 minut dozlatova.
V horké vodní lázni rozpustíme bílou čokoládu. Vychladlé pečivo na bocích namáčíme v rozpuštěné čokoládě, okamžitě posypeme strouhaným kokosem a necháme zaschnout.


Fotky receptu Stříkané pečivo s čepicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Stříkané pečivo s čepicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !