Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strouhaná tvarohová buchta

fotka Strouhaná tvarohová buchta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Strouhaná tvarohová buchta:

40 dkg polohrubá mouka  | 20 dkg hera  | 1 ks prášek do pečiva  | 1 lžíce mletý cukr  | 1 lžíce kakao  | 4 lžíce mléko  | 3 ks tvarohy  | 4 ks žloutky  | 1 ks vanilkový cukr  | 30 dkg mletého cukru  | 4 ks bíky - sníh  |  šťáva z jednoho citronu

Postup přípravy receptu Strouhaná tvarohová buchta:

Smícháme pol. mouku, heru, prášek do pečiva, mletý cukr, kakao a mléko...Těsto propracujeme a dáme stuhnout do lednice. Dále smícháme tvaroh, žloutka, vanilkový cukr, mletý cukr, sníh z bílků, štávu z citronu a rozšleháme ručním šlehačem.
Postup: Na hluboký, vymazaný a vysypaný plech nastrouháme polovinu těsta z lednice, na to rozetřeme náplň (celou) a nahoru položíme druhou polovinu těsta. Dáme péci asi na půl hodiny do trouby vyhřáté na 170°C. Jakmile vychladne, nakrájíme a podáváme. Dobrou chuť.....


Fotky receptu Strouhaná tvarohová buchta:

Strouhaná tvarohová buchta
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhaná tvarohová buchta
Fotky vložil: hlouskova,vilka 
Hodnocení receptu Strouhaná tvarohová buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !