Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.09. 2025
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štrůdl paní hraběnky

fotka Štrůdl paní hraběnky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Štrůdl paní hraběnky:

400g pol. mouky  | 140g cukru  | 200g hery  | 4 vejce  |  prášek do pečiva  | 6 jablek  | 2 lžíce mléka  |  balení skořice  |  vanilka  | 10 vlašských ořechů  | 100g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Štrůdl paní hraběnky:

Z mouky, cukru, tuku, žloutků, mléka a prášku do pečiva zpracujeme těsto, z něhož jednu třetinu dáme zmrazit.
Zbývající těsto vyválíme a vyložíme na vymazaný plech. Těsto poklademe šesti nastrouhanými jablky, cukrem skořicí, vanilkou a ořechy.
Opatrně jej pak potřeme sněhem z bílků a cukru, na který nastrouháme zmrazené těsto.
Pečeme 15 až 20 minut v troubě předehřáté na 180 stupňů.


Fotky receptu Štrůdl paní hraběnky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štrůdl paní hraběnky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles