Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Studený americký rýžový pudink

fotka Studený americký rýžový pudink
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Studený americký rýžový pudink:

1 l mléka  | 1/8 l studené vody  | 1/8 l horké vody  | 1/4 l šlehačky (nebo 4 bílky)  | 1/2 l malinové šťávy (nebo 1/2 kg jahod)  | 250 g rýže  | 100 g pískového cukru  | 20 g želatiny  | 10 g másla  | 1 špetka soli  | dle chuti: vanilka

Postup přípravy receptu Studený americký rýžový pudink:

Z mléka a spařené rýže si uvaříme kaši. Pak přidáme změklé máslo, cukr, tlučenou vanilku a vše promícháme. Želatinu namočíme do 1/8 l studené vody a zředíme ji 1/8 l horké vody (1/4 l vody dohromady). Potom želatinu vmícháme do kaše a když vše úplně vychladne, přidáme zlehka ušlehanou šlehačku (nebo tuhý sníh z bílků). Formu vypláchneme studenou vodou, naplníme rýžovou hmotou a dáme k ledu. Studený pudink vyklopíme a podáváme s malinovou šťávou nebo zahradními jahodami.



Fotky receptu Studený americký rýžový pudink:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Studený americký rýžový pudink
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !