Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.11. 2025
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šunka po provensálsku

fotka Šunka po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Šunka po provensálsku:

400 g libové šunky  | 1 šálek hovězího vývaru  | 20 g másla a hladké mouky  | 5 maličkých cibulek  | 8 lžic bílého vína  | 1/4 l šlehačky  | 2 lžíce octa  | 4 kuličky jalovce  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Šunka po provensálsku:

Cibuli jemně pokrájíme a vložíme do kastrolku s vodou, kam přidáme rozdrcený jalovec, pepř, ocet a sůl. Vaříme až se voda odpaří. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem a dohladka povaříme. Do omáčky pak přidáme víno a připravenou cibulovou směs. Dobře povaříme, pak procedíme a vmícháme šlehačku. Šunku urovnáme do zapékací misky a přelijeme připravenou omáčkou. V horké troubě zapékáme asi čtvrt hodiny.


Fotky receptu Šunka po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šunka po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !