Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šunka po provensálsku

fotka Šunka po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Šunka po provensálsku:

400 g libové šunky  | 1 šálek hovězího vývaru  | 20 g másla a hladké mouky  | 5 maličkých cibulek  | 8 lžic bílého vína  | 1/4 l šlehačky  | 2 lžíce octa  | 4 kuličky jalovce  | špetka soli a pepře

Postup přípravy receptu Šunka po provensálsku:

Cibuli jemně pokrájíme a vložíme do kastrolku s vodou, kam přidáme rozdrcený jalovec, pepř, ocet a sůl. Vaříme až se voda odpaří. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem a dohladka povaříme. Do omáčky pak přidáme víno a připravenou cibulovou směs. Dobře povaříme, pak procedíme a vmícháme šlehačku. Šunku urovnáme do zapékací misky a přelijeme připravenou omáčkou. V horké troubě zapékáme asi čtvrt hodiny.


Fotky receptu Šunka po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šunka po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles