Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 15.05. 2021
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Švábská jablková bublanina

fotka Švábská jablková bublanina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Švábská jablková bublanina:

600 g jablek  | lžíce citronové štávy  | 5 vajec  | 220 g cukru  | 125 g másla  | 250 g polohrubé mouky  | půl balíčku prášku do pečiva  |  sůl  |  tuk na vymazání  | 5 lžic merunkové marmelády

Postup přípravy receptu Švábská jablková bublanina:

Jablka oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřince. Do klenby jablek uděláme podélné zářezy a hned pokapeme citronovou štávou. Vejce a cukr ušleháme, přidáme máslo, mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Rozevírací formu vymažeme tukem, naplníme těstem a navrch naskládáme půlky jablek. Pečeme v troubě asi 50 min. při 200 C. Poté bublaninu potřeme merunkovou marmeládou.


Fotky receptu Švábská jablková bublanina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švábská jablková bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !