Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Švestkový cheesecake

fotka Švestkový cheesecake
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Švestkový cheesecake:

1 balíček želatiny v prášku  | 120 g piškotů  | 30 ml kokosového mléka  | 200 g sýru cottage  | 100 g povidel  | 350 ml smetany ke šlehání  | 70 g sekaných ořechů  | 10 švestek

Postup přípravy receptu Švestkový cheesecake:

Sýr cottage dáme na sítko a necháme okapat. Želatinu rozpustíme ve 2 - 3 lžící vody a v mikrovlnce je při nižší teplotě zahřejeme.
V misce smícháme kokosové mléko, sýr, povidla a sekané ořechy. Smetanu ušleháme a rychle ji spolu s želatinou vmícháme do sýrového základu. Vše dáme do dortové formy (průměr 22 cm), rovnoměrně rozprostřeme a poklademe piškoty.
Švestkový cheesecake vložíme do lednice a necháme ho ztuhnout do druhého dne.
Vychlazený švestkový cheesecake překlopíme na talíř, ozdobíme měsíčky čerstvých švestek, šlehačkou a můžeme podávat. Švestkový cheesecake vždy ukládáme na chladném místě.


Fotky receptu Švestkový cheesecake:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švestkový cheesecake
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !