Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Švestkový kečup

fotka Švestkový kečup
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Švestkový kečup:

1 kg vypeckované švestky  | 100 ml jablečný ocet  | 60 g cukr  | 2 stroužky česnek  | 1 lžíce skořice  | 1/2 lžíce perníkové koření  | špetka cayenský pepř

Postup přípravy receptu Švestkový kečup:

Švestky nakrájíme na kousky a zalijeme 200 ml vody s octem. Přidáme cukr, koření a rozmačkaný česnek. Přivedeme k varu a dusíme pod pokličkou asi 20 minut, až se švestky rozvaří. Směs rozmixujeme, propasírujeme přes sítko a propasírovanou směs vrátíme na oheň. Přivedeme opět k varu a ještě horké plníme do skleniček se šroubovacím víčkem. Ty uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Uzavřené vydrží několik týdnů.


Fotky receptu Švestkový kečup:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Švestkový kečup
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles