Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svěží jahodové řezy

fotka Svěží jahodové řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Svěží jahodové řezy:

5 vajec  | 5 lžic moučkového cukru  | 5 lžic polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  |  jahodová marmeláda  |  jahody  | 1 jahodový pudink  | 500 ml mléka  | 3 lžíce cukru  | 100 g másla  | 10 g mleté želatiny  | 250 ml zakysané smetany  | 2 bílé jogurty  | 2 vanilkové cukry  | 10 g mleté želatiny  |  čokoláda

Postup přípravy receptu Svěží jahodové řezy:

Žloutky a cukr vyšleháme do pěny, přidáme mouku s kypřícím práškem a tuhý sníh z bílků. Těsto přendáme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme. Vychladlé těsto potřeme marmeládou a hustě obložíme ovocem. Z mléka, cukru a prášku uvaříme pudink, do horkého vmícháme máslo a připravenou želatinu. Ještě teplý krém vylijeme na jahody. Smetanu a jogurty smícháme s vanilkou a připravenou želatinou. Vylijeme na koláč a dáme do chladu ztuhnout. Ozdobíme jahodami nebo čokoládou.


Fotky receptu Svěží jahodové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svěží jahodové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !