Vložil: | martinose |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Svíčková po Sčchuansku:
50 dkg svíčkové
| 1 vejce
| špetka soli
| 1 lžička máčeného škrobu, cukru, sójové omáčky, Wei-su
| 3 lžíce sádla
| 10 dkg bílého zelí
| 5 dkg máčených černých hub
| 1 cibule, kapie
| 2 dkg máčeného zázvoru
| 2 lžíce čínského octa, žlutého vína
Postup přípravy receptu Svíčková po Sčchuansku:
Svíčkovou nakrájíme na nudličky, smísíme se škrobem, solí a vejci a dáme na rozpálený omastek. Prudce zamícháme, přidáme zelí nakrájené na nudličky, nakrájené houby, cibuli, kapii a promícháme. Za chvíli přidáme máčený záízvor, lžíci cukru, ocet, Wei-su a sójovou omáčku. Mícháme na prudkém ohni asi minutu, zalijeme žlutým vínem, přidáme krájený česnek a podusíme.
Fotky receptu Svíčková po Sčchuansku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!